Marjan

Mijn praktijk bestaat nu zo'n 20 jaar en gedurende die periode heb ik veel mensen ontmoet, ieder met zijn eigen unieke verhaal en levensweg. De gesprekken die ik met hen voerde zijn zonder uitzondering allemaal bijzonder geweest en hebben niet alleen hen, maar ook mij steeds weer inspiratie en nieuwe inzichten gegeven.

 

Ik ben geboren met een goed ontwikkelde sensitieve en intuïtieve kant. Toen ik jong was, waren dat niet zulke gewenste eigenschappen, maar naarmate ik ouder werd ben ik deze eigenschappen steeds meer gaan waarderen. Ik heb ze verder ontwikkeld en verscherpt en nu komen ze goed tot hun recht bij mijn werk.

De andere kant van mij is nuchter, praktisch en aards en dat is maar goed ook, want ik vind het belangrijk om stevig met beide voeten op de grond te blijven staan, zeker als je in het leven graag met bewuste onderwerpen bezig bent.  

Ik leef volgens mijn motto: 'Een lijntje naar boven, met je voeten stevig op de grond'. 
      
Ik heb het altijd al heerlijk gevonden om informatie te vergaren over allerlei onderwerpen en vooral om zelf uit te proberen of iets (voor mij) wel of niet werkt.    

Door middel van cursussen, workshops en boeken over uiteenlopende onderwerpen en bovenal door de gesprekken met mensen over wat hen bezighoudt, voeg ik steeds weer nieuwe kennis aan mezelf toe.


Ik volgde (o.a.) de opleidingen/cursussen:   

Pedagogische Akademie

Touch for health (Meth Medura)

Reiki

Voetreflexologie (BER)

Bloesemtherapie (BloesemRemedies Nederland)Aromatherapie (Primavera)

Chakra- en aurahealing

Dierentolk (Mieke Zomer) en

Mediumschap

 

Afbeelding invoegen