Boek: Hallo ziel!


'Hallo ziel!' is een boekje dat ik geschreven heb als praktische en simpele handleiding voor iedereen die geïnteresseerd is in het leggen van zielscontact met mens, dier en zijn geleidegids.

Uitgangspunt is dat ieder mens (en ieder dier) een ziel heeft. Dit is het oneindige deel van onszelf. In deze kern zit alle informatie en ervaring opgeslagen die we in vele levens hebben verzameld. 
De energie van de ziel is liefdevol en zonder oordeel. Dat maakt dat het communiceren van ziel tot ziel een enorme meerwaarde heeft. Menselijke oordelen en meningen vallen weg en een puur contact blijft over. Dit biedt ongekende mogelijkheden, waardoor er een (extra) wereld voor je open gaat!
 
Het tweede deel is een praktische uitleg over het leggen van contact met jouw eigen gids.  
In het derde deel staan ervaringen uit het leven van alledag.
 
 
'Hallo ziel!' kun je bestellen door een mailtje te sturen naar info@intuitievepraktijk.nl 
Het kost € 10,- + verzendkosten. 
 
 

 
***********************************************************************
Een greep uit de reacties van lezers van 'Hallo ziel!':
 
Hoi Marjan, wilde je alleen maar even bedanken voor het prachtige boek 'Hallo ziel!'. Het heeft me diep geraakt en ontroerd. Bij het gedicht 'Mijn lief mens' barstte ik in tranen uit. Voor mij was het gedicht een boodschap van mijn beschermengel. Op de dag dat ik je boek ontving, kwam ik op mijn pad al 3 witte engelveertjes tegen. Ook kwam op die dag het getal 444 op mijn pad. Ik ben zeer dankbaar dat ik via Facebook jouw boek tegenkwam. Heel erg bedankt, nu kan ik proberen contact te maken met mijn gids. Heel veel liefs.   
  
Ik heb het zelfs al uit ! Bijzonder en mooi geschreven. Ik had zelf al bijzondere ervaringen maar ga zeker  ook met jouw tips aan de slag. 

Prima leesbaar je boek en duidelijk, complimenten hoor!!

Dank je voor het boek!
Ik heb de eerste helft al gelezen. Het leest erg fijn, je schrijft het alsof je met jou zit te praten, direct en persoonlijk.

Voor mij is het ook weer verhelderend. Dat je, in welke vorm dan ook, kunt vertrouwen op je gevoel en vertrouwen in wat het leven je brengt.

Ik heb in de vakantie je boek gelezen, heel leesbaar, prettig en praktisch geschreven en toegankelijk voor veel mensen lijkt me, voor mij ook nog weer meer kennismaken met jou en je werk. 

Leuk boek en zo geschreven dat ik het in een keer uitlas, compliment!

Ik heb het boekje in bijna één ruk uitgelezen. Boeiend en onderhoudend geschreven. Voor sommige verhaaltjes ben ik – vrees ik – wat te aards. Het lijkt mij prachtig om over een dergelijke gave te kunnen beschikken en dat je er anderen mee van dienst kan zijn. Het is vast nooit saai met jou. Genoeg om over te praten.

Ben geboeid door je boek. Heb bij mijn hond ook het gevoel dat ik hem al jaren (eeuwen bedoel ik) ken. Heel herkenbaar.

Ik heb je boekje gelezen. Je zorgvuldige, liefdevolle hand tot in de kleinste details zag ik erin.
Mooi beschreven en je bent zo bij je eigen ervaringen gebleven. Geen getheoretiseer, heerlijk.

Een mooi kleinood is je boek geworden. Voor mij en veel anderen een geschenk!