Bloesemremedies

Bloesemtherapie is geschikt voor volwassenen, kinderen (ook baby’s), dieren en zelfs planten.
Aan het feit dat het ook feilloos werkt bij kinderen en dieren, zie je dat er geen suggestie aan te pas komt. Met andere woorden: je hoeft er niet in te geloven wil het werken. 

Voor mensen
Bij o.a. onzekerheid, (faal)angst en paniek, eenzaamheid, verdriet, jaloezie, te weinig zelfvertrouwen, bezorgd voor het welzijn van anderen, enz.

Voor dieren
Bij o.a. angst en paniek, agressie, trauma's, te weinig belangstelling voor het hier en nu, eenzaamheid, enz.

 

 

Bijzondere manier van maken
Bloesemremedies hebben van zichzelf een Boviswaarde* van rond de 8.000, daarna zet ik ze 15 minuten op een oplaadschijf van Orgonite, zodat de Boviswaarde naar 20.000 stijgt en omdat ik ze maak met gewerveld water stijgt de waarde naar 23.000 Bovis. Dit is de maximale waarde die mens en dier kan opnemen.

(*Alles wat leeft, elk product, voorwerp of voedingsmiddel heeft een trilling die wordt uitgedrukt in een aantal Bovis. Wanneer de trilling hoger is dan 6.500 Bovis geeft deze energie en versterkt; een lagere waarde dan 6.500 Bovis kost energie en verzwakt).

          

De werking
Bloesemtherapie is een zachte, volstrekt veilige, natuurlijke geneeswijze, maar onderschat de werking van de bloesemremedies niet; ze brengen je feilloos naar dat stukje van jezelf toe waar verandering nodig is.
De remedies hebben geen bijwerkingen en zijn daarom onbeperkt te gebruiken. Ze kunnen in combinatie met andere medicijnen genomen worden. 

De bloesemremedies behandelen niet de klacht, maar de achterliggende oorzaak en helpen deze veranderen in het tegenovergestelde. Is de oorzaak verholpen, dan verdwijnt de klacht vaak vanzelf. 

 


foto Tessa Savelkoel (zie ook onder 'Links')

 

Diverse bloesemremedies 
Behalve met de Bachbloesemremedies werk ik ook nog met de Nederlandse remedies die op een prachtige, liefdevolle manier gemaakt worden door Bram en Miep Zaalberg bij Bloesem Remedies Nederland en de Yara kinderremedies. Deze remedies hebben allemaal weer hun eigen invalshoek, zodat je ze heel gericht toe kunt passen. 

NB: Bloesemtherapie vervangt nooit een arts! maar kan wel duidelijkheid geven over de achterliggende, diepere oorzaken van klachten en emotionele problemen en kan daardoor een aanvullende ondersteuning bij de behandeling geven.